Voorkom een lege batterij bij jouw medewerkers

De extra last van mantelzorg kan leiden tot uitputting, verminderde productiviteit en zelfs verzuim. Als werkgever is het daarom essentieel om proactief oplossingen te bieden. Wil jij meer informatie en praktische tips? Download dan onze onepager. Hierin delen we acht tips om ervoor te zorgen dat de batterij van mantelzorgende medewerkers zo vol mogelijk blijft.

Voorkom een energielek bij jouw medewerkers

Een onzichtbare tweede baan

In onze voortdurend veranderende arbeidsmarkt is het cruciaal om het welzijn van jouw medewerkers te erkennen en te ondersteunen. Maar hoe zit het met de verborgen lasten die sommige medewerkers meedragen? Stel je voor dat je elke dag na je werk thuiskomt om te beginnen aan een tweede, vaak onzichtbare baan: mantelzorg. Dit is de realiteit voor één op de vier medewerkers. Fello helpt jouw organisatie graag verder met oplossingen rondom het thema 'mantelzorg op de werkvloer'. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op
mockup one pager acht tips om een energielek te voorkomen

Onepager acht tips om een energielek te voorkomen

Als HR professional speel je een belangrijke rol in het welzijn van je medewerkers. In onze onepager vind je acht krachtige tips die je kunt gebruiken om een ondersteunende werkomgeving te creëren voor je mantelzorgende medewerkers. Deze tips dragen bij aan het welzijn en de productiviteit van medewerkers.

Download de onepager

Bereken wat mantel­zorg­ jouw organisatie kost

Mantelzorg heeft een negatief effect op het werk. Zo veroorzaakt het onder andere verminderde concentratie en een lagere productiviteit. Het zorgt zelfs voor 18% van het verzuim.  Met onze rekentool kun jij berekenen wat mantelzorg jouw organisatie kost.

Naar de rekentool

Ben jij werkgever en wil je met ons samenwerken?

Neem contact op met onze commercial lead Hein Wittgen.

 

Portretfoto Hein Wittgen

 

Lees onze privacy verklaring voor meer informatie over de verwerking van jouw persoonsgegevens.