Welkom in de Fello Webshop

Hier vind je de verschillende producten en diensten die wij aanbieden. Maak een selectie, laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op om e.e.a. met je te bespreken. Samen kijken we hoe we onze dienstverlening het beste in jouw organisatie kunnen introduceren.

Dit webinar gaat over het herkennen en erkennen van overbelasting bij jezelf. Deelnemers krijgen concrete handvatten en tips en horen verhalen van anderen die in dezelfde situatie zitten.
Webinar werk en balans
Kort webinar met als doel bij medewerkers bewustwording te creëren, te inspireren, hun interesse te wekken, nieuwe inzichten te bieden en/of hen iets te leren.
535
Excl. BTW
De interactieve inspiratiesessie geeft leidinggevenden tips en handvaten hoe mantelzorgers in hun team te herkennen en hoe ze hen kunnen helpen.
Webinar Herkennen van mantelzorg
Kort webinar voor leidinggevenden met als doel hen te helpen in het herkennen en erkennen van de mantelzorgers in hun team.
535
Excl. BTW
Bordje Vol geeft inzicht in wat mantelzorgers allemaal doen en kan helpen beter overzicht te houden, op tijd hulp in te schakelen en de eigen energie op peil te houden.
Workshop 'Bordje Vol'
De interactieve fysieke workshop met het thema mantelzorg zet medewerkers aan het denken, geeft inzichten, inspiratie en praktische tips.
99,- p.p.
Excl. BTW
In het pakket zitten middelen als teksten, artikelen, folder, poster, online spreekuur, e-learning. In samenspraak wordt bekeken welke middelen werken in jouw organisatie.
FelloAware
FelloAware is een compleet aanbod van communicatiemiddelen gericht op bewustwording en ondersteuning van mantelzorgende medewerkers gedurende de looptijd van een jaar.
3.000
Excl. BTW
Deze enquête verschaft inzicht in het percentage medewerkers dat mantelzorgtaken uitvoert, een beeld van hoe deze mantelzorgende medewerkers de balans tussen werk, zorg en privé ervaren en een prognose van hoe lang deze medewerkers denken hun huidige situatie vol te kunnen houden.
FelloBalansMeter
De Fello BalansMeter is een zorgvuldig ontworpen online vragenlijst die je kunt uitzetten onder medewerkers
3.000
Excl. BTW
Deze unieke sessie biedt een mantelzorgexpert die kennis en inzichten deelt, een live Q&A sessie, een naadloze verweving van de visie van jouw organisatie met de expertise van de mantelzorgspecialist en technische ondersteuning.
FelloLiveStream
FelloLiveStream is een interactief, live gestreamd evenement waarin het managementteam, onder begeleiding van een professionele moderator, de dialoog aangaat met een mantelzorgexpert.
Vanaf 2.500
Excl. BTW
In een persoonlijk 10-minuten gesprek via teams kunnen mantelzorgers praten met een van onze deskundige coaches. Zijn die 10 minuten niet genoeg? Dan plannen we een vervolgafspraak.
Online inloopspreekuur
Speciaal voor mantelzorgers organiseren we een online inloopspreekuur. In dit uur zijn 6 tijdslots van 10 minuten beschikbaar voor de mantelzorgers in jouw organisatie.
195
Excl. BTW
In een persoonlijk 10-minuten gesprek kunnen mantelzorgers praten met een van onze deskundige coaches. Zijn die 10 minuten niet genoeg? Dan plannen we een vervolgafspraak.
Inloopspreekuur op locatie
Eén van onze coaches is een dagdeel op jouw locatie om de vragen van de bij jouw organisatie werkende mantelzorgers te beantwoorden.
880
Excl. BTW
Fello EHBM is bedoeld voor medewerkers die zorgen voor een naaste en die vastlopen in hun mantelzorg taken (in combinatie met werk en privé leven).
Eerste Hulp bij Mantelzorgen
Fello EHBM is een kort traject waarin na een intake een plan van aanpak wordt geschreven en vervolgens met de mantelzorger besproken
535
Excl. BTW
In een intakegesprek van 1 uur bespreekt een Fello coach de uitdagingen van de mantelzorger. Dit gesprek wordt vervolgens uitgewerkt in een plan van aanpak waarna in samenspraak regelzaken voor de korte en lange termijn worden opgepakt.
Weer in Balans
Weer in Balans is een één op één coachingstraject waarin de coach de mantelzorger helpt met de organisatie van regeltaken, en vraagbaak en luisterend oor tegelijk is.
1.200
Excl. BTW
In deze e-learning geven we uitleg wat levend verlies kan betekenen en laten we het belang zien van het (h)erkennen en omgaan met deze emoties.
E-learning Rouw en Levend verlies
Bij mantelzorg komt bijna altijd levend verlies - afscheid nemen van het leven waar je van droomde. Meer informatie, kennis en tips en trics vind je in deze online omgeving.
750
Excl. BTW
Ontdek concrete stappen die je kunt zetten en praktische tips om goed voor je omgeving maar zeker ook goed voor jezelf te zorgen in deze rol. Je eigen welzijn is minstens zo belangrijk als dat van degene die je verzorgt, dat wordt nog wel eens vergeten.
E-learning voor mantelzorgers
In vijf modules kom je meer te weten over wat mantelzorg inhoudt en krijg je tips en trics om weer beter in balans te komen.
750
Excl. BTW