Nuttige downloads

Wist je dat er voor werkgevers veel nuttige informatie beschikbaar is? Wij verzamelen ze voor jou, zodat jij ze makkelijk kunt gebruiken. Bekijk ze hieronder en download ze.

FEL_VerhalenvanFello_AltHero
Mock up onepager 'het gesprek'

Onepager handleiding leidinggevenden: Het ‘Hoe gaat het?’ gesprek

Als leidinggevende draag je bij aan het welzijn en de werk/privé balans van jouw medewerkers, vooral voor mantelzorgers. Hoewel sommigen het moeilijk vinden om dit onderwerp te bespreken, waarderen medewerkers het juist wanneer het vanuit de juiste context gebeurt.

Download de onepager
mockup one pager acht tips om een energielek te voorkomen

Onepager acht tips om een energielek te voorkomen

Als HR professional speel je een belangrijke rol in het welzijn van je medewerkers. In onze onepager vind je acht krachtige tips die je kunt gebruiken om een ondersteunende werkomgeving te creëren voor je mantelzorgende medewerkers. Deze tips dragen bij aan het welzijn en de productiviteit van medewerkers.

Download de onepager
Whitepaper

Whitepaper over de impact van mantel­zorg­ op de werkvloer

In deze whitepaper lees je de verhalen van medewerkers die structureel de zorg van een dierbare op zich nemen. Je krijgt zo meer achtergrond en gevoel bij de cijfers die je regelmatig in de media ziet. Het geeft je meer bewustzijn rondom mantelzorg en op de impact ervan, zodat je wat beter begrijpt waar jouw collega wellicht dagelijks mee te maken krijgt. Ook krijg je handvatten die je helpen meer te betekenen voor jouw mantelzorgende medewerkers.

Download de whitepaper hier
Mock-up Whitepaper Mantelzorg binnen de zorg

Whitepaper impact van mantel­zorg­ binnen de zorg­

Binnen de branche Zorg en Welzijn is 1 op de 3 medewerkers ook mantelzorger. In deze whitepaper vertellen we je meer over hoe Fello, in samenwerking met Stichting Arbeidsmarkt Ziekenhuizen (StAZ) en het Sociaal Fonds voor de Kennissector (SoFoKleS), zich inzet voor een gezonde arbeidsmarkt binnen de zorg. Samen bieden we ondersteuning aan medewerkers van ziekenhuizen en universitair medische centra om de werk-privébalans te optimaliseren.

Download de whitepaper hier
Whitepaper

Whitepaper over de impact van Fello

Mantelzorg lijkt voor veel mensen een ver van hun bed show. Terwijl de kans heel groot is dat je er allemaal mee te maken krijgt of al hebt. Je bent mantelzorger, je wordt het, of je hebt (in de toekomst) mantelzorg nodig. In deze whitepaper lees je welke impact dit heeft op de mantelzorger, maar ook op de werkgever.

Download de whitepaper hier