Zorg­ goed voor jezelf

Als mantelzorger zorg je voor een naaste. Maar zorg je ook voor jezelf? Er valt zoveel te doen, er is zoveel te regelen, je komt tijd tekort. Zeker als je daarnaast ook nog werkt. Fello helpt je graag.

FEL_VoorMantelzorgers_AltHero

Gratis hulp en ondersteuning

Mantelzorgers verdienen de allerbeste zorg. Want ligt er te veel op je bord? Dan kun je niet goed meer zorgen en ga je er zelf aan onderdoor. Mantelzorg kan pas werken als iedereen meewerkt. Daarom biedt Fello via de werkgever gratis hulp en ondersteuning voor iedereen die zorgt voor een naaste. Omdat we het belangrijk vinden dat jij en degene voor wie je zorgt het goed hebben.

Hoe werkt Fello?

Werkt jouw werkgever samen met Fello? Dan krijg jij gratis een Fello-coach. Dankzij hun begeleiding voel je je gezien en gehoord en verbetert je vitaliteit en gezondheid. Mantelzorgers geven onze coaches 9 op 10! Hoe verdienen ze die hoge score?

  • Vertrouwen – ze blijven van het begin tot het einde je vaste aanspreekpunt. Zo ontstaat er een stevige en vertrouwelijke band. Dankzij die individuele coaching voel je je gezien en gehoord en verbetert je vitaliteit en gezondheid.
  • Ervaring – ze nemen je praktische regeltaken uit handen want ze kennen alle (financiële) regelingen als hun broekzak: voor Wmo, Wlz en Pgb tot hulp aan huis en vervoer.
  • Betrokkenheid – ze blijven goed op de hoogte van de situatie. Zo heb je altijd iemand om op terug te vallen wanneer er iets verandert in de behoefte.
Ontdek onze aanpak

Regeltaken m.b.t. wonen, welzijn, zorg­ en financiën.

Beantwoorden van grote en kleine vragen.

Meedenken in mogelijkheden en maken van afwegingen.

Bieden van een luisterend oor.

Ontdek onze aanpak

Ik zat met mijn handen in het haar.

Femke is mantelzorger voor haar schoonzus en haar (inmiddels overleden) schoonvader. Fello heeft haar begeleid. Ze wil andere mantelzorgers laten zien welk effect mantelzorg heeft op iemands leven. Ze vertelt dat het iedereen kan overkomen en dat er hulp is.

ondersteuning-overbelaste-mantelzorger

Onze coach staat voor je klaar

Zorg je voor een naaste en is je bedrijf aangesloten bij Fello? Neem contact met ons op. Dan laten we je meteen kennismaken met je Fello-coach.

Je coach:

  • kent de regelingen waarop je een beroep kunt doen
  • weet welke zorg en hulp lokaal beschikbaar is
  • regelt dat de benodigde hulp er ook komt

Als luisterend oor en mentor biedt je Fello-coach ook mentale steun. Hij of zij laat je stilstaan bij je eigen behoeften en toont je hoe ook de omgeving kan meewerken. Zo vind je opnieuw balans in je leven.