Direct hulp bij jouw mantel­zorg­taken

Als mantelzorger raak je vaak niet overbelast van de zorg die je biedt aan je naaste, maar van alle regeltaken. Zeker als je daarnaast ook nog werkt. Daarom ondersteunt Fello jou graag bij jouw taken.

FEL_VoorMantelzorgers_AltHero

Fello helpt jou met zorg­en­ voor je naaste

Fello biedt via werkgevers gratis hulp en ondersteuning voor iedereen die zorgt voor een naaste. Wij vinden het belangrijk dat jij en degene voor wie je zorgt het goed hebben. Dat je je gehoord voelt, dat er mensen met je meedenken en je er niet alleen voor staat. De coaches van Fello staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden, van groot tot klein.

Hoe werkt het?

Fello werkt samen met bedrijven. Werk jij bij een van deze organisaties? Dan kun jij als mantelzorger gratis gebruik maken van een Fello coach. De coach beantwoordt je vragen en helpt jou met je regeltaken. De coaches kunnen jou helpen met:

Lees meer over onze werkwijze

Regeltaken m.b.t. wonen, welzijn, zorg­ en financiën.

Beantwoorden van grote en kleine vragen.

Meedenken in mogelijkheden en maken van afwegingen.

Bieden van een luisterend oor.

Lees meer over onze werkwijze

Ik zat met mijn handen in het haar.

Femke Smit is mantelzorger voor haar schoonzus en haar (inmiddels overleden) schoonvader. Zij is geholpen door Fello en deelt haar verhaal om andere mantelzorgende collega’s te laten zien welk effect mantelzorg heeft op iemand leven, dat het iedereen kan overkomen en dat er hulp is.

Fello coach

De Fello coach staat voor je klaar

Wanneer je zorgt voor een naaste en jouw bedrijf is aangesloten bij Fello, kun je contact opnemen met ons. Wij kopppelen jou dan aan een coach.

De coach:

  • kent de regelingen waarop je een beroep kunt doen;
  • weet welke zorg en hulp lokaal te koop is;
  • regelt dat de benodigde hulp er komt.

Als luisterend oor en mentor biedt een Fello coach ook mentale steun. Ze laten je stilstaan bij je eigen behoeften en geven inzicht in hoe de omgeving ook kan helpen. Ze helpen je de balans in je leven te houden of weer terug te krijgen.