Wij zorg­en­ voor zorg­eloos werken

Door een duurzaam werkklimaat te creëren ontstaat er een harmonieuzere maatschappij. Dit wordt bereikt door het ondersteunen, informeren en het waarderen van mantelzorgers en diens werkgevers.

FEL_OverOns_AltHero

Het verhaal van Fello

Ons land telt maar liefst vijf miljoen mantelzorgers; mensen die dag in dag uit zorgen voor een familielid of een vriend. Vaak vinden mantelzorgers het lastig om om hulp te vragen.

Zou het niet mooi zijn? Een wereld waarin iedereen voor elkaar zorgt. Het vinden van de juiste balans tussen werk en privé draagt hieraan bij. We ontfermen ons over de werknemer én werkgever, gesteund door onze ervaring op het gebied van mantelzorg. We creëren een werkklimaat met oog voor iedereen.

Zo zorgen wij voor elkaar.

De mensen achter Fello

We zijn jong, we hebben grote plannen en we zijn erg betrokken bij de wereld om ons heen. En dat is precies waarom we mantelzorgers willen helpen.

Team Fello - Ingrid
Ingrid
van Loon
Lead Fello
Team Fello - Esmee van Tilburg
Esmee
van Tilburg
Marketing en communicatie
Team Fello - Amanda van de Loo
Amanda
van de Loo
Operations
Team Fello - Katja Keuning
Katja
Keuning
Mantelzorgexpert
Team Caroline
Caroline
Smeets
Adviseur en content creator
Fello initiatief van DELA

Fello is een initiatief van coöperatie DELA

Fello is een product van DELA. Een solidaire consumentencoöperatie die werd opgericht in 1937 om misstanden rondom begrafenissen op te lossen. Ook nu, na 85 jaar, is solidariteit de basis van alles wat DELA doet. En dat is meer dan het regelen en verzorgen van alles rondom overlijden en uitvaart. Met Fello wil DELA binnen het thema mantelzorg samen mogelijk maken wat niet voor iedereen bereikbaar is.

Maak van mantel­zorg­ een zaak

Ben jij werkgever en wil je met ons samenwerken, of ben je werknemer en wil je dat we contact met jouw werkgever opnemen?

Lees onze privacy verklaring voor meer informatie over de verwerking van jouw persoonsgegevens.