Zorg­ goed voor jezelf

Als mantelzorger zorg je voor een ziek familielid. Maar zorg je ook voor jezelf? Er valt zoveel te doen, er is zoveel te regelen, je komt tijd tekort. Zeker als je daarnaast ook nog werkt. Fello helpt je graag.

FEL_Klantpagina_1_AltHero

Fello helpt jou met zorg­en­ voor je naaste

Mantelzorgers verdienen de allerbeste zorg. Want ligt er te veel op je bord? Dan kun je niet goed meer zorgen en ga je er zelf aan onderdoor. Mantelzorg kan pas werken als iedereen meewerkt. Daarom biedt Fello via jouw werkgever gratis hulp en ondersteuning voor iedereen die zorgt voor een naaste. Omdat we het belangrijk vinden dat jij en degene voor wie je zorgt het goed hebben.

uvw-werkgever-rechten

Onze coach staat voor je klaar

Zorg je voor een naaste en is je bedrijf aangesloten bij Fello? Neem dan contact met ons op. Dan laten we je meteen kennismaken met je Fello-coach.

Je coach:

 • kent de regelingen waarop je een beroep kunt doen
 • weet welke zorg en hulp lokaal beschikbaar is
 • regelt dat de benodigde hulp er ook komt

Als luisterend oor en mentor biedt je Fello-coach ook mentale steun. Hij of zij laat je stilstaan bij je eigen behoeften en toont je hoe ook de omgeving kan meewerken. Zo vind je opnieuw balans in je leven.

Stel je vraag

Zo zorg­en­ wij voor elkaar

Werkt jouw werkgever samen met Fello? Dan krijg jij gratis een Fello-coach. Dankzij hun begeleiding voel je je gezien en gehoord en verbetert je vitaliteit en gezondheid. Mantelzorgers geven onze coaches 9 op 10! Hoe verdienen ze die hoge score?

 • Vertrouwen – ze blijven van het begin tot het einde je vaste aanspreekpunt. Zo ontstaat er een stevige en vertrouwelijke band. Dankzij die individuele begeleiding voel je je gezien en gehoord en verbetert je vitaliteit en gezondheid.
 • Ervaring – ze nemen je praktische regeltaken uit handen want ze kennen alle (financiële) regelingen als hun broekzak: voor Wmo, Wlz en Pgb tot hulp aan huis en vervoer.
 • Betrokkenheid – ze blijven goed op de hoogte van jouw situatie. Zo heb je altijd iemand om op terug te vallen wanneer er iets verandert in je behoeften.
Lees meer over onze hulp

Rots in de branding

Bron van kennis

Steun en toeverlaat

Luisterend oor

Lees meer over onze hulp
Fello mantelzorg scan

Iedereen kan mantel­zorg­er zijn

Men ziet zichzelf vaak niet als mantelzorger. Die boodschappen, voor je moeder, dat gaat toch vanzelf? Toch ben je dan al mantelzorger. Het begint met kleine taken, maar na verloop ben je steeds meer tijd en energie kwijt. Deze test geeft inzicht in jouw taken en de impact daarvan op jouw leven.

Nuttige downloads

Nuttige informatie

Wist je dat er voor mantelzorgers veel nuttige informatie beschikbaar is? Wij verzamelen ze voor jou, zodat jij ze makkelijk kunt gebruiken.

Naar nuttige downloads

Veel gestelde vragen

 • Hoe weet ik of ik hulp nodig heb?

  Uit ervaring weten wij dat juist het stellen van kleine vragen kan helpen om in de toekomst problemen te voorkomen. Én uit ervaring weten we dat het soms heel moeilijk is om de juiste hulpvraag te stellen. Dus ook als je het niet precies weet kan Fello je helpen.

 • Wat kost Fello?

  Heeft jouw organisatie een overeenkomst met Fello? Dan betaal jij als mantelzorger helemaal niets. Jouw werkgever betaalt Fello omdat zij het belangrijk vindt dat werkende mantelzorgers ondersteund worden en in staat worden gesteld zowel op het werk als thuis zich prettig te voelen. Hierdoor zijn mantelzorgers niet afhankelijk van een aanvullende verzekering en eigen financiële middelen.

 • Wat komt mijn werkgever te weten over mij?

  Fello gaat uiterst zorgvuldig om met je gegevens. We delen je informatie niet met je leidinggevende. Fello deelt de namen van de medewerkers die zich bij Fello hebben aangemeld met de HR-afdeling van jouw organisatie, indien zij hierom vragen. Het gaat uitsluitend om jouw naam; de specifieke vragen of situaties die je met Fello bespreekt, worden niet gedeeld. Daarnaast krijgen de HR afdeling inzicht in de algemene resultaten rondom werk en mantelzorg. Hiermee kunnen zij de situatie van mantelzorgende medewerkers beter bepalen. Wij verwijzen graag naar onze privacystatement waarin wij toelichten hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan.

 • Waarom werkt mijn werkgever samen met Fello?

  Jouw werkgever wil graag goed voor zijn werknemers zorgen. Hulp voor mantelzorgers is één van de secundaire arbeidsvoorwaarden die daarbij helpt.

 • Wat heeft mijn werkgever te maken met het feit dat ik mantelzorg?

  Het welzijn van medewerkers is voor veel organisaties ontzettend belangrijk. Ze willen jou helpen met het houden of krijgen van balans in je leven. Dat doen ze middels Fello. Ze krijgen echter geen informatie over wie wij helpen en dus ook niet over persoonlijke situaties.

Ik wil geholpen worden

Heb je een vraag voor Fello? Stuur een e-mail, bel ons of stuur een WhatsApp. Wij zijn tijdens kantooruren altijd bereikbaar.

Stuur een WhatsApp
Lees onze privacy verklaring voor meer informatie over de verwerking van jouw persoonsgegevens.