Mantel­­zorg­­ in balans: win-win voor werknemer en -gever

Ben je op zoek naar een manier om de ondersteuning en het welzijn van mantelzorgers in jouw gemeenschap, organisatie of instelling te verbeteren? Fello staat klaar om met expertise en een luisterend oor te helpen.

Wij zijn een social enterprise

Laat mantel­zorg­ floreren

Mantelzorg werkt, wanneer iedereen samenwerkt. Meestal loopt het anders. Ben je de mantelzorger die er niet in slaagt om alle borden in de lucht te houden? Of de coördinator die de uitdagingen probeert op te vangen? Dan weet je: uitdagingen vragen om effectieve oplossingen. Fello biedt die.

Ons aanbod

Draag zorg­ voor elkaar

De mantelzorger draagt zorg voor een ziek familielid. En wij hebben de verantwoordelijkheid om voor de mantelzorger te zorgen. Klinkt logisch. Helaas zijn velen nog niet volledig toegerust om deze zorg adequaat te bieden. Dat moet anders, want onderzoek laat alarmerende cijfers zien.

Hoe draag je zorg voor elkaar? Met Fello

1 op de 3

Nederlanders (16+) geeft mantelzorg

1 op de 4

medewerkers combineert werk en mantelzorg.

830.000

mensen geven zowel langdurige als intensieve hulp

1 op de 3

mantelzorgers weet in de gemeente niet de weg naar informatie, advies of andere vormen van mantelzorgondersteuning te vinden

Hoe draag je zorg voor elkaar? Met Fello
mantelzorg-werkgever-medewerker

Fello, jouw rots in de branding

Wij staan klaar om je met raad en daad bij te staan. Samen maken we het onderwerp mantelzorg bespreekbaar binnen jouw gemeenschap of organisatie. We begeleiden je in het leren ondersteunen en faciliteren van mantelzorgers

Maak vrijblijvend kennis met Fello

Onze klant­en­ bouwen op Fello

Mantelzorg is overal. En dat zie je aan onze klanten: ze komen uit verschillende industrieën en sectoren. Maar één ding hebben ze gemeen: ze vertrouwen op Fello.

Maak van mantel­zorg­ een zaak

Wil je als organisatie met ons samenwerken? Neem contact op!

Blijf op de hoogte over het thema mantelzorg met onze nieuwsbrief.
Lees onze privacy verklaring voor meer informatie over de verwerking van jouw persoonsgegevens.