Vitaliteit

Bij Fello weten we hoe druk jij het hebt. Tussen je werk en zorgtaken door vraag je je vast wel eens af: hoe blijf ik eigenlijk zelf overeind? Daarom hebben we samen met Tirtsa Senf, onze go-to Vitaloog, een serie video's gemaakt die jou daarbij helpen.

Tirtsa Senf

Ik ben Tirtsa, een Vitaloog die niet alleen individuen, maar ook teams en hele bedrijven helpt om in beweging te komen op het gebied van vitaliteit. Mijn passie voor mantelzorg in relatie tot vitaliteit is mede ontstaan doordat ik zelf mantelzorger ben voor mijn moeder. Die ervaring heeft mij enorm geïnspireerd. Ik geloof sterk dat meer aandacht voor mantelzorg de sleutel is tot meer productiviteit, zowel in het bedrijfsleven als binnen teams. Wanneer je goed voor jezelf zorgt, kun je er ook beter zijn voor anderen – en dat maakt het verschil, op elke plek waar je komt.

 

Video 1: Wat is vitaliteit?

De eerste video gaat over jouw vitaliteit. Vitaliteit is meer dan alleen maar energiek zijn; het gaat om die energie hebben voor wat jij belangrijk vindt. En ja, dat kan dansen zijn, simpelweg genieten van je vrije tijd, maar natuurlijk ook het zorgen voor je naaste. Het mooie is: vitaliteit start bij jou. Een eerste stap zetten, daar draait het om.

To be continued

De volgende video's worden later toegevoegd.