E-mailbericht

Beste collega,

Je hebt het vast al op ons intranet gelezen: jouw werkgevers helpt mantelzorgers. Samen met de Fello coach. Die hulp is voor jou helemaal gratis.

Hoe gaat het in zijn werk?
Samen met de Fello coach bespreek je je hulpvraag. Of het nu gaat om een kleine vraag of om een traject waar meer regelwerk bij komt kijken: alles is oké. De Fello coach weet de weg. Je krijgt de hulp die je nodig hebt om de combinatie van werken en zorgen goed vol te houden. Nu, maar ook straks als je hulpvraag verandert. Dan is een telefoontje naar je coach genoeg.

De Fello coach, ook iets voor jou?
De meeste mensen die zorgen voor een naaste hebben niet in de gaten dat ze mantelzorger zijn. Misschien denk je dat mantelzorgers oude mensen zijn die voor nog oudere mensen zorgen. Maar wist je dat je als mantelzorger ook voor je partner, je buurvrouw of je kind kunt zorgen? En dat je al mantelzorger bent als je regelmatig boodschappen doet, meegaat naar de dokter of een luisterend oor biedt?

Ben jij een mantelzorger?
Ontdek het met de speciale Fello-test

Klaar voor Fello?
Ga naar fello.nl/. Bel 085 303 62 96. Mail naar info@fello.nl.  Of whatsapp ons!

Goed om te weten
Fello gaat uiterst zorgvuldig om met je gegevens. We delen je informatie niet met je leidinggevende. Fello deelt de namen van de medewerkers die zich bij Fello hebben aangemeld met de HR-afdeling van jouw organisatie, indien zij hierom vragen. Het gaat uitsluitend om jouw naam; de specifieke vragen of situaties die je met Fello bespreekt, worden niet gedeeld. Daarnaast krijgt de HR-afdeling inzicht in de algemene resultaten rondom werk en mantelzorg. Hiermee kunnen zij de situatie van mantelzorgende medewerkers beter bepalen. Meer informatie hierover lees je in ons privacy-statement.