Lees- en luister tips

Het team van Fello heeft een lijst samengesteld van lees- en luistertips op het gebied van mantelzorg.
spacer

 

Achter de gordijnen

In de podcast ‘Achter de gordijnen’ hoor je de impact die mantelzorgen heeft voor gever en ontvanger. De maakster is een zorgstudent van Mantelaar. Je luistert de podcast hier.

Fijn dat je er bent

Praktische tips en trics vind je terug in het boek van Tijn Elferink. Je vindt het boek hier.

Maud en Babs

Maud en Babs is een zeer herkenbare dramaserie over mantelzorg, met zowel schrijnende als grappige momenten. Soms denk je dat de schrijvers overdreven hebben, maar als mantelzorger weet je dat het vaak de harde realiteit is. Je kijkt Maud en Babs hier terug.

Kanaal Sociaal

Kanaal Sociaal is een echte aanrader. Het geeft gezicht aan de vijf miljoen mantelzorgers die ons land kent. Je kijkt Kanaal Sociaal hier terug.

Zorg

In dit boek van Lynn Berger lees je duidelijk terug hoe groot de maatschappelijke uitdaging mantelzorg eigenlijk is en hoe zorg onze samenleving in het hart raakt. Je koopt het boek hier.

Je kunt me gerust een geheim vertellen

In deze voorstelling ‘Je kunt me gerust een geheim vertellen’ gaat theatermaker Madeleine Matzer op zoek naar antwoorden op de vele vragen die er bestaan rondom het omgaan met dementie.

Benieuwd naar andere verhalen over mantelzorg? Bekijk ook ons inspirerende overzicht van bijzondere films met lessen over de zorg van kwetsbare familieleden.