Een moment voor jezelf

Tijd voor jezelf is belangrijk. Voor iedereen, maar zeker voor mantelzorgers. Fello helpt jou de balans te houden tussen werk en privé.

FEL_Stappen_Althero_2

Fello helpt jou met zorg­en­ voor je naaste

Jouw werkgever biedt via Fello gratis hulp en ondersteuning voor iedereen die zorgt voor een naaste. Wij vinden het belangrijk dat jij en degene voor wie je zorgt het goed hebben. Dat je je gehoord voelt, dat er mensen met je meedenken en je er niet alleen voor staat. De coaches van Fello staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden, van groot tot klein.

mantelzorg-verzuim

Wat je krijgt

De Fello coaches helpen met:

 • regeltaken op het gebied van wonen, welzijn, zorg en financiën;
 • het beantwoorden van grote en kleine vragen;
 • het meedenken in mogelijkheden en het maken van persoonlijke afwegingen;
 • een luisterend oor.

Van aanvraag Wmo, Wlz, Pgb, thuiszorg, respijtzorg, financiële regelingen, coaching, hulp aan huis, hulpmiddelen, vervoer, tot toegang tot lotgenoten. Je hoeft nooit meer te zoeken naar de juiste regelingen en hulp in jouw gemeente.

Zo zorg­en­ wij voor elkaar

Jij krijgt, als mantelzorgende medewerker, direct en altijd toegang tot een coach die jou helpt met:

Lees meer over onze hulp

Regeltaken m.b.t. wonen, welzijn, zorg­ en financiën.

Beantwoorden van grote en kleine vragen.

Meedenken in mogelijkheden en het maken van afwegingen.

Bieden van een luisterend oor.

Lees meer over onze hulp
uvw-werkgever-rechten

De Fello coach staat voor je klaar

Heb jij een vraag of uitdaging? Neem dan contact met ons op. Wij kopppelen jou dan aan een coach. De coach:

 • kent de regelingen waarop je een beroep kunt doen;
 • weet welke zorg en hulp lokaal te koop is;
 • regelt dat de benodigde hulp er komt.

Als luisterend oor en mentor biedt een Fello coach ook mentale steun. Ze laten je stilstaan bij je eigen behoeften en geven inzicht in hoe de omgeving ook kan helpen. Ze helpen je de balans in je leven te houden of weer terug te krijgen.

Stel je vraag
Fello mantelzorg scan

Iedereen kan mantel­zorg­er zijn

Men ziet zichzelf vaak niet als mantelzorger. Die boodschappen, voor je moeder, dat gaat toch vanzelf? Toch ben je dan al mantelzorger. Het begint met kleine taken, maar na verloop ben je steeds meer tijd en energie kwijt. Deze test geeft inzicht in jouw taken en de impact daarvan op jouw leven.

Nuttige downloads

Nuttige informatie

Wist je dat er voor mantelzorgers veel nuttige informatie beschikbaar is? Wij verzamelen ze voor jou, zodat jij ze makkelijk kunt gebruiken.

Naar nuttige downloads

Veel gestelde vragen

 • Hoe weet ik of ik hulp nodig heb?

  Uit ervaring weten wij dat juist het stellen van kleine vragen kan helpen om in de toekomst problemen te voorkomen. Én uit ervaring weten we dat het soms heel moeilijk is om de juiste hulpvraag te stellen. Dus ook als je het niet precies weet kan Fello je helpen.

 • Wat kost Fello?

  Heeft jouw organisatie een overeenkomst met Fello? Dan betaal jij als mantelzorger helemaal niets. Jouw werkgever betaalt Fello omdat zij het belangrijk vindt dat werkende mantelzorgers ondersteund worden en in staat worden gesteld zowel op het werk als thuis zich prettig te voelen. Hierdoor zijn mantelzorgers niet afhankelijk van een aanvullende verzekering en eigen financiële middelen.

 • Wat komt mijn werkgever te weten over mij?

  Fello gaat uiterst zorgvuldig om met je gegevens. We delen je informatie niet met je leidinggevende. Fello deelt de namen van de medewerkers die zich bij Fello hebben aangemeld met de HR-afdeling van jouw organisatie, indien zij hierom vragen. Het gaat uitsluitend om jouw naam; de specifieke vragen of situaties die je met Fello bespreekt, worden niet gedeeld. Daarnaast krijgen de HR afdeling inzicht in de algemene resultaten rondom werk en mantelzorg. Hiermee kunnen zij de situatie van mantelzorgende medewerkers beter bepalen. Wij verwijzen graag naar onze privacystatement waarin wij toelichten hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan.

 • Waarom werkt mijn werkgever samen met Fello?

  Jouw werkgever wil graag goed voor zijn werknemers zorgen. Hulp voor mantelzorgers is één van de secundaire arbeidsvoorwaarden die daarbij helpt.

 • Wat heeft mijn werkgever te maken met het feit dat ik mantelzorg?

  Het welzijn van medewerkers is voor veel organisaties ontzettend belangrijk. Ze willen jou helpen met het houden of krijgen van balans in je leven. Dat doen ze middels Fello. Ze krijgen echter geen informatie over wie wij helpen en dus ook niet over persoonlijke situaties.

Ik wil geholpen worden

Heb je een vraag voor Fello? Stuur een e-mail, bel ons of stuur een WhatsApp. Wij zijn tijdens kantooruren altijd bereikbaar.

Stuur een WhatsApp
Lees onze privacy verklaring voor meer informatie over de verwerking van jouw persoonsgegevens.