Zie jij medewerkers voor 50%?

Zie jij jouw medewerkers helemaal of kijk je zonder het te weten maar naar de helft van hun verhaal? Ja, ze zijn toegewijd aan hun werk binnen jouw organisatie, maar wat weet je van hun leven buiten de kantoormuren? Eén op de vier medewerkers is niet alleen collega, maar ook iemand die liefdevol een naaste ondersteunt. Een dubbelleven dat evenveel, zo niet meer, van hen eist dan hun dagelijkse werk – en dat laat onvermijdelijk sporen na op hun welzijn.

Lees in onze whitepaper hoe je makkelijk een stap maakt naar een mantelzorgvriendelijke werkplek. Begin vandaag nog!

 

Driessen nieuwsbrief
Whitepaper

De impact van mantel­­zorg­­ op medewerkers

Mantelzorg lijkt voor veel mensen een ver van hun bed show. Terwijl de kans heel groot is dat je er allemaal mee te maken krijgt of al hebt. Je bent mantelzorger, je wordt het, of je hebt (in de toekomst) mantelzorg nodig. In deze whitepaper lees je welke impact dit heeft op de mantelzorger, maar ook op de werkgever.

 

Bereken wat mantel­zorg­ jouw organisatie kost

Mantelzorg heeft een negatief effect op het werk, o.a. minder concentratie en lagere productiviteit. Het zorgt zelfs voor 18% van het verzuim. Het is per organisatie verschillend. Met onze rekentool krijg je snel en gemakkelijk inzicht.

Naar de rekentool

Ben jij werkgever en wil je met ons samenwerken?

Neem contact op met onze commercial lead Hein Wittgen.

 

Portretfoto Hein Wittgen

 

Lees onze privacy verklaring voor meer informatie over de verwerking van jouw persoonsgegevens.