Welkom bij ons webinar!

Als HR-professional weet je als geen ander: de beste medewerker is een medewerker die zich goed voelt en het gevoel heeft ertoe te doen. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw medewerkers dat gevoel écht ervaren, elke dag weer?
 
In een wereld waarin mantelzorg steeds prominenter wordt, zien we dat vooral vrouwen van 45+ deze taak op zich nemen. Deze vrouwen staan voor de uitdaging om mantelzorg te combineren met werk, terwijl ze ook de overgang doormaken, een periode die zowel fysiek als mentaal zwaar kan zijn. De combinatie van de belasting door mantelzorg, symptomen van de overgang en slaapproblemen kan leiden tot verminderde concentratie of zelfs langdurig verzuim. Als werkgever is het cruciaal om deze medewerkers op de juiste manier te ondersteunen en zo grip te krijgen op de situatie.

Fello en HalloSlaap nodigen je uit om samen met ons in te zoomen op mantelzorg, slaap en de overgang en hoe je als werkgever bijdraagt aan het welzijn, de vitaliteit en de betrokkenheid van jouw medewerkers.
 

 

mantelzorg-werkgever

Dit ga je ontdekken

Mantelzorg & Werk:

  • Het krachtige effect van ruimte en begrip vanuit de werkgever
  • Hoe dit bijdraagt aan een gevoel van betekenis en waarde.


Vitaliteit door goed slapen:

  • Waarom uitgeruste medewerkers de backbone zijn van jouw organisatie
  • Hoe dit direct bijdraagt aan het verminderen van verzuim en burn-out ’s, zeker als werk gecombineerd wordt met mantelzorg
  • De impact van leeftijd en de overgang op slaap. En hoe begrip en ondersteuning het verschil kunnen maken voor vrouwelijke medewerkers.

 Waarom je dit niet mag missen
Je ontdekt praktische strategieën om de draagkracht van jouw medewerkers te vergroten, zodat ze zich gewaardeerd voelen en optimaal kunnen presteren. En je leert hoe deze inzichten niet alleen bijdragen aan het welzijn van medewerkers, maar ook significante kostenbesparingen kunnen opleveren door verlaagd verzuim.
 
 

Fello zorg momenten overzicht

Praktische informatie

Het webinar vindt plaats op maandag 4 september en begint om 13.30 uur. Het einde is om ongeveer 14.30 uur. Nadat je je hebt aangemeld ontvang je van ons een e-mail met meer informatie en de link naar het webinar.

Na afloop van het webinar ontvang je gratis de volgende informatie:

  • whitepaper over mantelzorg
  • whitepaper over slaap
  • een onderzoek dat je kunt uitzetten onder medewerkers over slaap
  • een onderzoek dat je kunt uitzetten onder medewerkers over mantelzorg
mantelzorgondersteuning

Over HalloSlaap

HalloSlaap helpt in 6 weken met het opbouwen van een beter slaappatroon. We bieden een meetbaar, doorlopend slaapprogramma. Uitgevoerd door de beste slaapexperts. Deelnemers leren slaap beter snappen en werken aan een persoonlijk slaapplan. Een jaar lang ontvangen ze hun ondersteuning. Zo helpen ze mensen met slaapproblemen echt vooruit.

Naar HalloSlaap