Vacature office manager (24 - 28 uur)

Als Office Manager bij Fello ben je een onmisbare schakel in onze operaties, waarbij je direct ondersteuning biedt aan de Lead Operations en daarnaast actief bijdraagt aan onze salesinspanningen. In deze rol faciliteer je de dagelijkse bedrijfsvoering en zorg je ervoor dat onze interne processen soepel en efficiënt verlopen.

Alt Hero Fello Esmee
mantelzorg-werkgever

Wat je als office manager bij Fello doet

..om Fello groot te maken
 

 • Je zorgt voor een vlekkeloze uitvoering van administratieve taken, waaronder werken in het dashboard, beheren van Excel-bestanden, en het verzorgen van de facturatie naar klanten. Je zorgt dat operationele processen efficiënt en effectief verlopen.
 • Je ondersteunt de salesafdeling door o.a. het opvolgen van klantcontacten en het voorbereiden van salespresentaties en -documentatie. Je draagt bij aan de commerciële doelstellingen van het bedrijf.
 • Je ondersteunt bij het verbeteren van onze bedrijfsprocessen en neemt initiatief om zelf processen te optimaliseren.
 • Je handelt inkomende berichten en telefoontjes zelfstandig af, zorgt voor correcte correspondentie en draagt bij aan een efficiënt post- en mailverkeer.
 • Je verstrekt informatie over onze diensten en fungeert als interne vraagbaak, zodat zowel het team als onze klanten altijd beschikken over correcte en tijdige informatie.
 • Je bent flexibel, springt bij waar nodig, ondersteunt verschillende afdelingen en draagt bij aan een teamgerichte werkomgeving.
Fello mantelzorg coach

Wat we van jou als office manager wensen…

..om samen met een gedreven en bevlogen team aan de slag te gaan.
 

 • Je hebt affiniteit met de sociale missie van Fello;
 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau;
 • Je bent positief ingesteld en hulpvaardig.
mantelzorg-verzuim

Daarbij beschik je over de volgende competenties en vaardigheden:
 

 • Nauwkeurig – je werkt accuraat en streeft naar kwaliteit
 • Klantgericht – je stelt de vraag achter de vraag om de (interne of externe) klant te begrijpen;
 • Teamplayer – je snapt dat je elkaar nodig hebt en durft je kwetsbaar op te stellen;
 • Proactiviteit & oplossingsgerichtheid - Jij bedenkt oplossingen en beantwoordt vragen voordat ze gesteld worden.

Het is voor ons erg belangrijk dat we bij elkaar passen als het gaat om onze kernwaarden:

 • Warm: we zijn er voor elkaar, we zijn betrokken, persoonlijk en attent
 • Enthousiast: we lachen, vieren succes en delen trots wat we doen
 • Growth mindset: we leren van fouten, we reflecteren, zijn bereid uit onze comfortzone te stappen
 • Eigenaarschap: we nemen verantwoordelijkheid voor onze taken, vragen om hulp en spreken elkaar aan.
Fello mantelzorg en stress

Wat je als office manager bij Fello krijgt..

Fello maakt onderdeel uit van de Voor Elkaar Holding (VEH). Het doel van VEH is te laten zien dat solidariteit werkt en met elkaar het doenvermogen van Nederlandse burgers vergroten. VEH wil de mooie initiatieven en oplossingen van sociale ondernemingen laten groeien en waar dat kan aan elkaar verbinden. Als groep slaat VEH de handen ineen; samen staan we sterker en bereiken we meer voor de maatschappij én onze deelnemingen. 1+1=3! Vanuit dit doel ook Fello ontstaan. We geven je de mogelijkheid om de arbeidsvoorwaarden af te stemmen op jouw persoonlijke wensen en behoeften. 

Daarom krijg je:

Naast een minimumsalaris van €3.475 bruto per maand en maximumsalaris van €4.965 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week (schaal 14), bieden wij het volgende:

Contract

Een contract voor de bepaalde tijd van één jaar voor 24-28 uur per week;

Individueel Keuze Budget

De vrije keuze om 20,25% van jouw maandsalaris aan extra verlofdagen en vakantiegeld maandelijks of eenmalig uit te laten betalen

Vitaliteitsbudget

€750 bruto per jaar om te besteden aan jouw vitaliteit (sportschoenen, sportabonnement, mindfulness, stoppen met roken cursus, etc.)

Een goede pensioenregeling

Daarbij korting op verzekeringsproducten en de mogelijkheid om cursussen te volgen.

Fello 404-pagina

Enthousiast geworden?

Werk jij als office manager mee aan het groot maken van Fello? Dan is dit is het moment om te solliciteren via de sollicitatiebutton. Graag ontvangen wij ook een korte video via WhatsApp waarin je jezelf voorstelt.

Let op: zonder filmpje nemen we je aanvraag niet in behandeling. Ook is het noodzakelijk dat je vloeiend Nederlands spreekt en kunt schrijven.

De sollicitatieprocedure betreft een eerste en tweede gesprek en een assessment. We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Wil je eerst nog meer informatie over de inhoud? Neem dan contact op met Ingrid van Loon (Lead Fello), via telefoonnummer 06 30 28 43 05.

uvw-werkgever-rechten

Over Fello

De Nederlandse overheid leunt op mantelzorgers, maar mantelzorgers zelf staan er vaak alleen voor. Wij ondersteunen werkende mantelzorgers die er alleen voor staan en behoefte hebben aan hulp. Via de werkgever biedt Fello hen coaching en helpt hen hun zorgtaak te organiseren. Op die manier geeft Fello werkgevers de mogelijkheid hun arbeidsvoorwaardenpakket te verbreden en om het verzuim te reduceren en biedt het concreet hulp aan die collega’s die naast hun werk ook mantelzorger zijn. Het afgelopen jaar hebben al diverse werkgevers zich aangesloten bij Fello en helpen de coaches hun werknemers die werk en mantelzorg combineren. Fello is een scale-up met nog voldoende uitdagingen om verder te groeien en te bloeien!