Vitaliteit & Mantel­zorg­: ontdek de sleutels tot duurzame inzetbaarheid

Verbind je op dinsdag 4 juni om 12.00 uur met ons voor een inspirerend webinar, georganiseerd door Fello in samenwerking met Vitalogisch, waar we de kracht van vitaliteit en mantelzorg op de werkvloer verkennen.

Webinar Vitalogisch x Fello

Wat kun je verwachten

Doe mee aan ons boeiende webinar waar Hanneke van Engelen (Vitalogisch) en Ingrid van Loon (Fello) je meenemen op een ontdekkingsreis door de wereld van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Aan de hand van waardevolle inzichten en data duiken we in de kern van wat organisaties vitaal maakt.

Wat maakt Fello en Vitalogisch zo succesvol in hun aanpak van vitaliteit op de werkvloer? En hoe kun jij deze inzichten toepassen binnen jouw organisatie? Ontdek het door deel te nemen aan ons webinar. 

Na je aanmelding ontvang je een uitnodiging om een mini DIX in te vullen. Deze verkorte versie van de Duurzame InzetbaarheidsindeX geeft ons waardevolle inzichten die we tijdens het webinar zullen bespreken. Jouw input helpt ons een op maat gemaakte analyse te presenteren, die niet alleen de huidige stand van zaken belicht maar ook concrete aanknopingspunten biedt voor verbetering - specifiek gericht op vitaliteit en mantelzorg binnen jouw organisatie.

Stap in de wereld van vitalogisch werken en zet de eerste stap naar een duurzamer, vitaler bedrijfsleven.

Meld je aan

Na je aanmelding ontvang je een uitnodiging om vooraf de Mini DIX in te vullen. Jouw antwoorden helpen ons de inhoud van het webinar nog beter af te stemmen op jouw behoeften en interesses.