Het verhaal van Daisy

Daisy is marketingmanager bij een grote schoenretailer. Ze heeft een jong gezin en een drukke baan en moest de zorg en veel regelwerk voor haar vader doen.

Dat waren veel ballen om hoog te houden. Ik woonde wat verder van hem af. Mijn zus zat in dezelfde situatie en deed ook wat ze kon.  Dat vond ik een pittige tijd.

Ik mocht van mijn werkgever wel tijdens werktijd dingen regelen en telefoontjes plegen. Maar het werd allemaal erg veel.  Ik ging gewoon maar door, want een andere oplossing had ik niet. Het moest toch geregeld worden.

De hulp van Fello was heel helpend. Het leverde rust op en meer tijd om de andere dingen die gedaan moesten worden te doen. Je komt in een hele onbekende wereld terecht, waar je nog nooit mee te maken hebt gehad. Er komt zoveel op je af! Dan is het erg fijn dat iemand daar wel alles van weet, met je meedenkt, mogelijkheden uitzoekt en zelfs voor je regelt.

 Mijn vader heeft nu meer zorg gekregen en dat geeft meer lucht en ruimte. Ik ben er niet meer 24/7 meer mee bezig. En ik kan Fello altijd bellen als ik ergens tegenaan loop.