Wie zet jij in het zonnetje op de Dag van de Mantel­zorg­?

Dag van de mantelzorg

Laat mooie woorden achter voor jouw mantel­zorg­en­de collega

Op 10 november is het de Dag van de Mantelzorg, een speciale gelegenheid om die onmisbare collega te waarderen die altijd voor anderen zorgt.

Zorgen voor een naaste is niet vanzelfsprekend, het kan veel tijd kosten en mede daardoor stress en zelfs uitval op de werkvloer veroorzaken. Dat hun zorg gezien wordt, kan je collega écht een hart onder de riem steken. Op de Dag van de Mantelzorg geven we extra aandacht aan de (werkende) mantelzorger. Doe je mee?

Maak kans op een extraatje voor jouw collega

En dit jaar maken we de Dag van de Mantelzorg nóg specialer! Naast het achterlaten van een hartverwarmende boodschap, maakt jouw collega ook kans op een extraatje om even te ontspannen.

Kies uit drie heerlijke verwennerijen:

* Een gezellige high tea voor twee om even bij te praten
* Een ontspannende massage voor die welverdiende rust
* Een bioscoopbon voor twee voor een avondje uit

Uit alle inzendingen kiezen we drie gelukkige winnaars. Dus doe mee en wie weet maak jij de Dag van de Mantelzorg onvergetelijk voor je collega! 🌟

Schrijf jouw boodschap voor jouw mantel­zorg­en­de collega!

Vul het formulier hiernaast in, en wij zorgen ervoor dat je collega op 10 november verrast wordt met een mooie e-card met jouw boodschap.

Op welk extraatje wil je dat jouw collega kans maakt
Met het verzenden van dit formulier geef je toestemming dat we jouw e-mailadres en dat van je collega gebruiken voor het toezenden van een e-card op de Dag van de Mantelzorg