Welkom bij Fello

Op deze pagina vind je alles om van onze samenwerking een succes te maken in jouw organisatie. Via de twee knoppen hieronder kun je verschillende teksten downloaden en diverse communicatiemiddelen (digitaal of fysiek) bestellen om onze samenwerking in jouw organisatie te introduceren.

Wij zijn een social enterprise

Hoe werkt Fello

Manager Ingrid van Loon en coach Katja Keuning vertellen in deze video over Fello. Wat is Fello en wat kunnen de coaches van Fello voor jouw organisatie en voor de mantelzorgers binnen jouw organisatie betekenen?

Jouw Customer Succes Team

Ons Customer Success Team helpt je bij een soepele onboarding. Maar ook daarna kun je bij ze terecht, ongeacht de vraag die je hebt. Om ervoor te zorgen dat de samenwerking goed verloopt, koppelen we je aan jouw persoonlijke Customer Success Manager.

Portretfoto teamlid  Amanda
Amanda
van de Loo
Portretfoto Teamlid Stephan
Stephan
van Gestel

Het begint met goede communicatie

In deze animatie vertellen we je over het belang van duidelijke, positieve en frequente communicatie over mantelzorg en Fello. 

Stappenplan:

  1. Start met het informeren van het managementteam en de leidinggevenden.
  2. Vervolgens kun je  Fello introduceren bij de hele organisatie.
  3. Geef Fello een vaste plek op je intranet, in de arbeidsvoorwaarden of in de app.
  4. En herhaal regelmatig het bericht over onze samenwerking, via verschillende kanalen.

Wat krijg je nog meer van ons?

Zoals aangegeven is het belangrijk om periodiek over onze samenwerking te blijven communiceren. Iemand die bij de introductie niet voor een naaste zorgt, kan een half jaar later ineens wel mantelzorger zijn. Maar het eerdere bericht is dan hoogstwaarschijnlijk vergeten. 

Behalve de teksten en drukwerkmiddelen die je via de buttons bovenaan deze pagina terugvindt, zijn er nog meer middelen die je in kunt zetten:

(Online) spreekuur

Medewerkers kunnen tijdens een (online) spreekuur hun vraag aan de Fello coach stellen

Fello update

Iedere maand ontvang je van ons een korte nieuwsbrief met tips en informatie over mantelzorg en Fello. 

Workshop

Fello biedt verschillende (online) workshops voor medewerkers om hen te informeren over mantelzorg.

Op maat

Misschien werkt bij jou in de organisatie een bepaald middel super goed. Laat het ons weten, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

verzuim-pw

Tot slot: periodieke rapportage

In een periodieke evaluatie geeft jouw Customer Succes Manager je onder andere inzicht in de mantelzorgdruk in de organisatie, het aantal trajecten en de klanttevredenheid. Samen kun je bespreken wat werkte en wat niet en hoe je de samenwerking verder succesvol kunt inzetten.