Welkom bij Fello

Deze pagina is er om je kennis te laten maken met Fello. We begeleiden je door de noodzakelijke stappen voor een soepele start.

Wij zijn een social enterprise

Hoe werkt Fello

Tekst

Jouw customer Succes Team

Ons Customer Success Team helpt je bij een soepele onboarding. Maar ook daarna kun je bij ze terecht, ongeacht de vraag die je hebt. Om ervoor te zorgen dat de samenwerking goed verloopt, koppelen we je aan jouw persoonlijke Customer Success Manager.

Team Fello - Amanda van de Loo
Amanda
van de Loo
Stephan van Gestel
Stephan
van Gestel

Het begint met goede communicatie

In deze animatie vertellen we je over het belang van duidelijke, positieve en frequente communicatie over mantelzorg en Fello. 

Stap

Een succesvolle launch in 5 stappen

Je weet nu wat er nodig is om Fello succesvol te lanceren in jouw organisatie. Hoe nu verder? Bekijk onze communicatiemiddelen en volg de onderstaande stappen.

Stap

Start bij het managementteam en leidinggevenden

Lanceer Fello drie tot zeven dagen voor de lancering binnen het hele bedrijf aan het managementteam en leidinggevenden. In onze communicatiemiddelen vind je voorbeeldteksten die je daarvoor kunt gebruiken. 

Stap

Lanceer Fello organisatiebreed

Zodra het managementteam en de leidinggevenden op de hoogte zijn, is het tijd om Fello onder de rest van de organisatie te lanceren. Ook daarvoor vind je templates en communicatiemiddelen op deze pagina

Stap

Geef Fello een vaste plek op je interne kanalen

Omdat we erin geloven dat onze samenwerking altijd vindbaar moet zijn, willen we graag een vast onderdeel op het intranet, de personeelsapp of in de arbeidsvoorwaarden.

Stap

Blijf periodiek communiceren

Om onder de aandacht te blijven van medewerkers is het belangrijk om periodiek te blijven communiceren. Daarvoor kun je bijvoorbeeld de maandelijkse update gebruiken die je krijgt toegestuurd door je succes manager.

Maak van mantel­zorg­ een zaak

Wil je als werkgever met ons samenwerken? Of wil je als werknemer dat we contact met je werkgever opnemen?

Of WhatsApp ons!
Lees onze privacy verklaring voor meer informatie over de verwerking van jouw persoonsgegevens.