Vacature Fello coach (8-16 uur)

Als Coach mantelzorg bij Fello ben jij dé expert op gebied van vragen die mantelzorgers kunnen hebben. Je missie is om ervoor te zorgen dat elke mantelzorger weer regie ervaart en beter in balans komt met werk en privé.

Alt Hero Fello Esmee
mantelzorg-werkgever

Wat je als mantel­zorg­coach bij Fello doet

..om Fello groot te maken.
 

 • Mantelzorgers helpen op het gebied van zorg, wonen en financiën. Dankzij ervaring met de mogelijke regelingen (Wmo, ZVW, Wlz, Pgb, etc.) en een ruim netwerk van zorginstellingen, gemeentes en instanties, worden uitzoekwerk en regeltaken uit handen genomen (B2C).
 • 1 op 1 coaching medewerker (vraagbaak, luisterend oor, inzicht) (B2C).
 • Geeft input bij het vorm geven van het mantelzorgbeleid van een organisatie (B2B).
 • Je pikt signalen op bij zowel de mantelzorgers als organisaties waar je over de vloer komt. Op basis van die signalen werk je gevraagd én ongevraagd voorstellen uit voor workshops, communicatieve teksten, webinars, etc.
 • Je bent in staat om samen met het Fello team materialen te ontwikkelen die ons in staat stellen mantelzorgers en organisaties bewust te maken dat mantelzorg speelt.
 • Je vind het leuk om workshops, webinars, inloopspreekuren etc. te faciliteren.
Fello mantelzorg coach

Wat we van jou als mantel­zorg­coach wensen…

..om samen met een gedreven en bevlogen team aan de slag te gaan.
 

 • Je hebt affiniteit met de sociale missie van Fello;
 • Je hebt een aantoonbaar HBO werk- en denkniveau;
 • Je bent positief ingesteld en hulpvaardig.
mantelzorg-verzuim

Daarbij beschik je over de volgende competenties en vaardigheden:
 

 • Comfortable being uncomfortable – je weet hoe om te gaan met verandering;
 • Klantgericht – je achterhaald de vraag achter de vraag om de klant op de juiste wijze te helpen;
 • Growth mindset – het continue leren is jouw tweede natuur;
 • Teamplayer – je snapt dat je elkaar nodig hebt en durft je kwetsbaar op te stellen;
 • Proactiviteit & oplossingsgerichtheid - Jij bedenkt oplossingen en beantwoordt vragen voordat ze gesteld worden;
 • Je hebt de opleiding mantelzorgmakelaar afgerond en staat ingeschreven bij de BMZM en registerplein;
 • 3 jaar ervaring als mantelzorgmakelaar is een pré;
 • Je hebt een coach of welzijnsachtergrond.
Fello mantelzorg en stress

Wat je als mantel­zorg­coach bij Fello krijgt..

..om van werken bij Fello een feestje te maken
 

Fello maakt onderdeel uit van de Voor Elkaar Holding. Doel van ‘Voor Elkaar’ is te laten zien dat solidariteit werkt. Met elkaar het doen vermogen van Nederlandse burgers vergroten is onze droom. We willen de mooie initiatieven en oplossingen van sociale ondernemingen laten groeien en waar dat kan aan elkaar verbinden. Als groep slaat Voor Elkaar Holding de handen ineen; samen staan we sterker en bereiken we meer voor de maatschappij én onze deelnemingen. 1+1=3! Vanuit dit doel is ook Fello ontstaan. Het vaste team van Fello bestaat uit een teamlead, een operations lead, marketeer, sales lead en een mantelzorg expert. Fello rapporteert aan de directeur Voor Elkaar. We geven je de mogelijkheid om de arbeidsvoorwaarden af te stemmen op jouw persoonlijke wensen en behoeften. 

Daarom krijg je:

Naast een minimumsalaris van €3.248 bruto per maand en maximumsalaris van €4.640 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week, bieden wij het volgende:

Contract

Een contract voor de bepaalde tijd van één jaar voor 8-16 uur per week;

Individueel Keuze Budget

Een Individueel Keuze Budget van 20,25% bestaande uit extra verlofdagen en vakantiegeld die je maandelijks of eenmalig uit kan laten betalen.

Flexibiliteit

in jouw werkuren.

Een goede pensioenregeling

Daarbij korting op verzekeringsproducten en de mogelijkheid om cursussen te volgen.

Fello 404-pagina

Enthousiast geworden?

Werk jij als Coach mantelzorg mee aan het groot maken van Fello? Dit is het moment om te solliciteren via de sollicitatiebutton. Graag ontvangen wij ook een korte video via WhatsApp waarin je jezelf voorstelt. De sollicitatieprocedure betreft een eerste en tweede gesprek en een assessment. We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Wil je eerst nog meer informatie over de inhoud? Neem dan contact op met Ingrid van Loon (Lead Fello), via telefoonnummer 06 30 28 43 05.

uvw-werkgever-rechten

Over Fello

De Nederlandse overheid leunt op mantelzorgers, maar mantelzorgers zelf staan er vaak alleen voor. Wij ondersteunen werkende mantelzorgers die er alleen voor staan en behoefte hebben aan hulp. Via de werkgever biedt Fello hen coaching en helpt hen hun zorgtaak te organiseren. Op die manier geeft Fello werkgevers de mogelijkheid hun arbeidsvoorwaardenpakket te verbreden en om het verzuim te reduceren en biedt het concreet hulp aan die collega’s die naast hun werk ook mantelzorger zijn. Het afgelopen jaar hebben al diverse werkgevers zich aangesloten bij Fello en helpen de coaches hun werknemers die werk en mantelzorg combineren. Fello is een scale-up met nog voldoende uitdagingen om verder te groeien en te bloeien!