Welkom, fijn dat je er bent

Op maandag 5 juni organiseert Fello haar eerste ontbijtevent rondom het thema 'werk en mantelzorg' in DOMUSDELA te Eindhoven. We ontmoeten je graag!

Op deze pagina vind je meer informatie en kun je je natuurlijk aanmelden. 

 

mantelzorgondersteuning

Over het programma

08.00 - 08.15 inloop

08.15 - 08.30 welkom door Fello

08.30 - 09.15 ontbijten

09.15 - 09.45 spreker Tijn Elferink (en eventueel verder ontbijten)

09.45 - 10.00 afsluiting

10.00 - 10.30 rondleiding voor degenen die zich hebben aangemeld

* tijden bij benadering
 

Tijn Elferink

Over Tijn Elferink

Tijn Elferink is gezondheidsjournalist. Zijn artikelen staan regelmatig in de top van meest gelezen artikelen. Ook is Tijn te horen en zien op radio en televisie. Zo is hij voor gezondheidsonderwerpen vaste gast op NPO Radio 2.

Tijn schreef het boek 'Fijn dat je er bent'. Een praktisch en inspirerend boek voor alle Nederlandse mantelzorgers. Maar ook met tips hoe je als werkgever kunt omgaan met mantelzorgende werknemers. 

Tijdens het ontbijt geeft hij zijn visie op het thema werk en mantelzorg.

Meer over Tijn
DomusDELA

Over DOMUSDELA

Het ontbijtevent vindt plaats in de kapel van DOMUSDELA in hartje Eindhoven. Klooster Mariënhage vormt het decor voor betekenisvolle ontmoetingen. Van oudsher ademt dit complex gastvrijheid. Eeuwenlang ontvingen de Augustijnen hun bezoekers steevast met de woorden: ‘Welkom, fijn dat je er bent!’ Dat is de traditie waar DOMUSDELA nu op voortbouwt. Niet voor niets was DOMUSDELA één van de 6 genomineerde van de 'Best New Hospitality Project 2021' van Entree Magazine.

Wil je meer weten over deze bijzondere locatie? Vink dan bij het aanmelden aan dat je mee wilt doen aan de rondleiding. Deze duurt ongeveer een half uur, en begint om 10.00 uur.

Meer over DOMUSDELA
Locatie DOMUSDELA

Praktische informatie

Het ontbijtevent vindt plaats op maandag 5 juni en begint om 08.00 uur. Het einde is om ongeveer 10.00 uur. Wil je meedoen aan de rondleiding? Die is aansluitend aan ons event en duurt ongeveer een half uur.

Adres DOMUSDELA
DOMUSDELA
Kanaalstraat 4
5611 CT Eindhoven

Parkeren
Parkeren kan bij de tegenovergelegen parkeergarage van DLL. Na het event ontvang je van ons een uitrijkaart van deze parkeergarage.